Logcon stegmater

Logcon er et svensk foretak som har produsert utstyr for ved og sagbruk i en årrekke. Dette er det beste valget for profesjonell vedhåndtering og stegmateren de leverer er av høyeste kvalitet.

Stegmateren kan leveres i to varianter:

  • L 24 som er 2,4 m bred og har 3 stegbjelker.
  • L 40 som er 4 m bred og har 4 stegbjelker.

Begge leveres standard med full platedekking i alle steg. Dette sikrer stivhet i konstruksjonen og mindre problemer med virke som faller gjennom. Den leveres også standard med en «parallellkonstruksjon». Den leveres også standard med en «paralellkonstruksjon». Denne binder begge sidene mekanisk sammen og sikrer jevn fordeling av kreftene. Stegutfomingen er konstruert slik at den lett skiller store og små dimensjoner fra hverandre. Denne klarer fra 6 cm til 50 cm. Vinkelen på stegmateren spiller her en viktig rolle. Ved bratt vinkel (opp mot ca 40 grader) skiller den best.

Stegmateren kan kombineres med tradisjonelt lastebord, hydraulisk lastebord eller kjedebord. Det er viktig å merke seg at stegmateren er konstruert for å mate. Det er valg av lastebord som i stor grad bestemmer hvor mye virke en kan laste. Begge modeller kan leveres i høg utgave og da er hele konstruksjonen løftet 50 cm fra bakkenivå. Logcon leverer tømmer elevatorer tilpasset stegmateren som finnes i 2,4 m og 4 m utgave. Andre lengder kan leveres på bestilling.

Hastighet på innmatingsbånd tilpasses vedmaskinen i hvert enkelt tilfelle. Elevatoren kan utstyres med utsorterings armer som gjør det mulig å sortere ut dårlig virke.

 

Logcon stegmater

 [slider id=’639′ name=’Logcon’]

Pris fra 45.000kr

 

For brosjyre trykk her!

 

Alle priser er oppgitt eks.mva og frakt.

 

 

Vedanlegg med Logcon stegmater og Tajfun vedmaskin