Viking sikteverk

Viking er et lite og kompakt mobilt sorteringsverk med stor kapasitet til en lav investering. Dette gjør Viking til en profitabel og lønnsom anskaffelse. Sorter massen på stedet!

Med Viking sorterer du tre fraksjoner ved bruk av skille traktene. Sikteverket kan brukes til stein, jord og bio-masse. Sikteduker skiftes lett og finnes i utallige utførelser. Kapasitet opp mot 120 m3 pr/t. er mulig grunnet bruk av Rosta sikteelementer fra Sveits. Disse muliggjør riktige vibrasjoner og derav den store kapasitet. Sikteflaten er hele 3 m. lang. Massene som skal siktes får således en lang reise. Maskinen er meget solid og kompakt. Utførelsen gir lave vedlikehold og drifts utgifter.

Viking er mekanisk drevet, intet kostbart vedlikehold, ingen hydrauliske slanger, oljekjøler eller motorer som krever service og vedlikehold. Justerbare ben for innstilling av maksimal kapasitet Sortering av tre fraksjoner samtidig er mulig med skilleveggene.

Løfteøyer gjør maskinen enkel å flytte med kran. Trekk ut tauebjelken, og heng maskinen bak traktoren.

VIKING sikteverk er CE godkjent og KUBOTA har sertifisert montering av motoren grunnet garantibestemmelser, og er patentbeskyttet i EU og Norge – som eneste av denne typen for salg i Norge.

 

Bilder av VIKING sikteverk:

[slideshow_deploy id=’1201′]

VIKING er et sorteringsverk som er solgt i over 100 eksemplarer og er en vinner innen mindre sorteringsverk.

Kontakt oss gjerne på telefon 95 04 17 26 eller 480 55 300 for en prat eller avtale om demonstrasjon.

Mer info på produsentens hjemmeside: www.eydescreen.com