Woodflex stokkebord

Woodflex er et enkelt og solid norskprodusert stokkebord, som kan kobles til alle vedmaskiner med hydraulisk innmatingsbånd. Enkle løsninger som høydejustering av alle bein og valgfri vinkling av vangene er standard på alle bordene. Woodflex stokkebord kan leveres i to utgaver. Woodflex 300 (2,4m lengde)  eller Woodflex 460 (4,6m lengde). Bredden er lik for begge varianter og leveres standard med 2 stk vanger. Stokkebordet har fleksibel montering av vangene, og dette gir mulighet for å korte inn avstanden mellom vangene, eller mulighet for å montere inntil 4stk vanger som ekstrautstyr.

Woodflex stokkebord hydraulisk: Woodflex 300 / 460 Pro

Matebordet er bygd i en kraftig ramme. Piggvalsen har stor bredde og høy utvendig diameter i forhold til senter, dette for å bedre sentrere stokken. Piggvalsen har massive  25mm akslinger og kulelagre med smøring. Oljemotor på drivende piggvals sitter i ramme med fleksible koblinger som sikrer lang levetid på motoren. Driften av piggvalsen går i lukket kjedekasse med 1/2″ kjede. Woodflex stokkebord leveres med 5 m slanger og rett oljemotor tilpasset din vedmaskin

Woodflex stokkebord med ruller: Woodflex 300 / 460  Basic

Dette er et prisgunstig alternativ til den hydrauliske versjonen. Stokkebordets piggvals er byttet ut med ruller som har kulelagre og massiv 25mm aksling og en diameter på hele 60cm.  Leveres standard med 2 stk ruller og 2 stk vanger, men kan leveres med inntil 4stk ekstra vanger og ruller som kan kjøpes separat.

Woodflex matebord:

Hydraulisk matebord som leveres sammen med Woodflex hydraulisk stokkebord kan kjøpes separat og benyttes for alle type vedmaskiner med hydraulisk innmatingsbånd. Dette er den perfekte start for deg som planlegger å bygge stokkebordet selv. Woodflex matebord kan leveres med eller uten understell/bein.

Se annonser på finn.no for mer bilder og info! TRYKK PÅ FINN.NO BILDET PÅ FORSIDEN !

 Stokkebord Woodflex 300 / 460 Basic

Pris fra 16.900 eks mva

[slider id=’925′ name=’Woodflex rullebord’]

Stokkebord Woodflex 300 Pro: 34.900 eks mva.

Stokkebord Woodflex 460 Pro: 42.900 eks mva.

[slider id=’643′ name=’Woodflex hydraulisk’]

Woodflex matebord: Pris  20 000 eks mva

Woodflex matebord med understell og justerbare bein: Pris 25 000 eks mva

(Slangesett på 5 meter og oljemotor tilpasset din vedmaskin er inkludert i prisen)

[slider id=’931′ name=’Woodflex matebord’]

 

 

For brosjyre se her:

Woodflex 300/460 Pro

Woodflex 300/460 Basic

Woodflex Matebord

 

Alle priser er eks.mva. og frakt. Se også  priser og info på finn.no , Søk «woodlfex»