Woodflex stokkebord

Woodflex er et enkelt og solid norskprodusert stokkebord, som kan kobles til alle vedmaskiner med hydraulisk innmatingsbånd. Enkle løsninger som høydejustering av alle bein og valgfri vinkling av vangene er standard på alle bordene. Woodflex stokkebord kan leveres i to utgaver. Woodflex 240 (2,4m lengde)  eller Woodflex 480 (4,8m lengde). Bredden er lik for begge varianter og leveres standard med 2 stk vanger. Stokkebordet har fleksibel montering av vangene, og dette gir mulighet for å korte inn avstanden mellom vangene, eller mulighet for å montere inntil 4stk vanger som ekstrautstyr.

Woodflex stokkebord hydraulisk:

Matebordet er bygd i en kraftig ramme. Piggvalsen har stor bredde og høy utvendig diameter i forhold til senter, dette for å bedre sentrere stokken. Piggvalsen har massive  25mm akslinger og kulelagre med smøring. Oljemotor på drivende piggvals sitter i ramme med fleksible koblinger som sikrer lang levetid på motoren. Driften av piggvalsen går i lukket kjedekasse med 1/2″ kjede. Woodflex stokkebord leveres med 3,75m slanger og ventil for synkronisering av innmatingshastigheten.

Woodflex stokkebord med ruller:

Dette er et prisgunstig alternativ til den hydrauliske versjonen. Stokkebordets piggvals er byttet ut med ruller som har kulelagre og massiv 25mm aksling og en diameter på hele 60cm.  Leveres standard med 2 stk ruller og 2 stk vanger, men kan leveres med inntil 4stk ekstra vanger og ruller som kan kjøpes separat.

Woodflex matebord:

Hydraulisk matebord som leveres sammen med Woodflex hydraulisk stokkebord kan kjøpes separat og benyttes for alle type vedmaskiner med hydraulisk innmatingsbånd. Dette er den perfekte start for deg som planlegger å bygge stokkebordet selv. Woodflex matebord kan leveres med eller uten understell/bein.

 

 Stokkebord med ruller WF 240 og 480

Pris fra 11.900 eks mva

Stokkebord hydraulisk WF 240 og 480

Pris fra 25.900 eks mva.

Woodflex matebord: Pris  14.900 eks mva

Woodflex matebord med understell og justerbare bein: Pris 17 900 eks mva

(Slangesett på 5 meter og oljemotor tilpasset din vedmaskin er inkludert i prisen)

 

 

For brosjyre se her:

Woodflex hydraulisk 240 & 480

Woodflex med ruller

Woodflex Matebord

 

Alle priser er eks.mva. og frakt.